taramokeftedes
Taramokefdetes ( chiftelute din icre de peste)
Ingrediente
80 gr icre de peste
5-6 cartofi
1 ceapa
Marar
Patrunjel
Menta
1-2 linguri pesmet
Ulei pentru prajit
Faina pentru tavalit chiftelutele
Fierbem cartofii in coaja. Dupa ce s au fiert ii curatam.
Amestecam bine icrele de peste. In bolul de la mixer punem cartofii, icrele de peste , ceapa, marar , patrunjel, menta si pesmet si le amestecam bine. Punem ulei in tigaie sa se ncinga . Facem chiftelute mici din compozitia noastra si le tavalim in faina dupa care le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti. Le scoatem pe un platou in care am pus hartie de bucatarie pentru a absoarbe uleiul. Pofta buna.
Ingrediente
80 gr icre de peste
5-6 cartofi
1 ceapa
Marar
Patrunjel
Menta
1-2 linguri pesmet
Ulei pentru prajit
Faina pentru tavalit chiftelutele
Fierbem cartofii in coaja. Dupa ce s au fiert ii curatam.
Amestecam bine icrele de peste. In bolul de la mixer punem cartofii, icrele de peste , ceapa, marar , patrunjel, menta si pesmet si le amestecam bine. Punem ulei in tigaie sa se ncinga . Facem chiftelute mici din compozitia noastra si le tavalim in faina dupa care le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti. Le scoatem pe un platou in care am pus hartie de bucatarie pentru a absoarbe uleiul. Pofta buna.
Comentarii
Trimiteți un comentariu