nuggets din piept de curcan
O rețetă ușoară, ieftină, rapidă, care va fi garantat pe gustul întregii familii. Iată cât de puține ingrediente îți trebuie ca să faci niște nuggets din piept de curcan infinit mai bune decât cele de la fast food sau semipreparate.
Ingrediente
ulei
sare și piper
1/2 lingurita boia dulce
parmezan/cașcaval ras
1 ceasca pesmet
3 linguri faina de migdale ( migdale care le am facut in blender)
1 ou mare
650 g piept de curcan
mod de preparare
Tăiați pieptul de curcan în bucățele pătrățoase sau rotunde, le fierbem pentru 35 de minute. Apopi le lasam sa se racesaca. Presărați sare și piper peste ele. Bateți oul într-un bol mediu. Într-un alt bol amestecați pesmetul, parmezanul, faina de migdale și boiaua.
Cu mâna “uscată” presărați deasupra mix-ul și întoarceți de câteva ori până se “îmbracă” cu totul. Procedați așa cu tot pieptul de curcan. Încingeți o tigaie care nu lipește și turnați puțin ulei. Prăjiți bucățile de pui pe ambele părți, până prind o culoare aurie apetisantă.
Pentru a scăpa de excesul de ulei, puneți pe platoul pe care urmează să le scoateți un prosop de hârtie.
Comentarii
Trimiteți un comentariu