briose cu cascaval

Buna dimineata.
Iată o variantă simplă şi delicioasă pentru ca tu să te bucuri de un aperitiv gustos. Prepară-ţi o tavă cu brioşe cu caşcaval şi serveşte-le calde sau reci.
Ingrediente
250 gr făină care creste singura
2 ouă
220 g iaurt
1 praf sare
50 gr caşcaval ras
100 gr telemea rasă
150 ml lapte
1 linguriță oregano
Unt pentru uns tava
Boia dulce
Mod de preparare
Amestecam iaurtul, ouăle si laptele si lăsăm deoparte.
Amestecam faina cu cascaval ras, branza telemea si oregano. Punem peste faina compozitia de lapte si amestecam bine. O sa iasa un aluat mai gros.
Torni aluatul în forme tapetate şi presari caşcaval si boia dulce. Preincalzim cuptorul la 180 C. Dai la cuptorul încins aproximativ 20 de minute.

Comentarii

Postări populare