Inele de ceapa
Cea mai buna garnitura care merge lîngă burger , lîngă friptura de vițel sau altele . Aceasta rețetă este însă de post, am o rețeta și cu ou, o voi pune și pe aceea. Dar să lăsăm vorba și să vedem rețeta.
Ingrediente
2 cepe medii
190 gr faina
o lingura praf de copt
375 ml apa minerala
ulei pentru prajit
saresi piper
1 lingura bere
Mod de preparare:
Intr-un vas, se amestecă făina, cu praful de copt, sarea şi piperul. Apoi, se adaugă, puţin câte puţin, apa minerală și berea amestecând după fiecare adăugare.
Se curăţă ceapa şi se taie felii groase de 3 cm care se desfac apoi în inele.
Intr-o tigaie, se pune suficient ulei pentru a avea o baie de ulei şi cu furculiţa se trec inelele prin aluatul cu apă minerală.
Se prăjesc în baia de ulei încins şi se scot pe hârtie absorbantă.
Ingrediente
2 cepe medii
190 gr faina
o lingura praf de copt
375 ml apa minerala
ulei pentru prajit
saresi piper
1 lingura bere
Mod de preparare:
Intr-un vas, se amestecă făina, cu praful de copt, sarea şi piperul. Apoi, se adaugă, puţin câte puţin, apa minerală și berea amestecând după fiecare adăugare.
Se curăţă ceapa şi se taie felii groase de 3 cm care se desfac apoi în inele.
Intr-o tigaie, se pune suficient ulei pentru a avea o baie de ulei şi cu furculiţa se trec inelele prin aluatul cu apă minerală.
Se prăjesc în baia de ulei încins şi se scot pe hârtie absorbantă.
Comentarii
Trimiteți un comentariu