negresa cu crema de branza
O combinatie intre o negresa si crema de branza este super. Mie imi place si va invit sa vedeti reteta.
Negresa cu crema de branza si glazura cacao.
Ingrediente
Pentru negresa
250 gr unt
3 oua
250 gr zahar
3 linguri cacao
3-4 vanilii
500 gr faina
1 praf copt
Pentru crema de branza
350 gr crema de branza
100 gr zahar pudra
Zeama de la 1/2 lamaie
Pentru glazura
250 ml smantana lichida
5-6 linguri cacao neagra
1 vanilie
Mod de pregatire
Crema
In bolul de la mixer punem crema de branza , zaharul pudra si zeama de lamaie si amestecam pana zaharul este diluat.
Negresa
Topim untul. Amestecam oualele cu zahar. Adaugam cacao, untul topit si vanilia si amestecam cu o spatula. Amestecam faina cu praf de copt si adaugam incet incet. Punem jumătate din compoziție in tava apoi punem crema de brânză și peste crema punem restul de compoziție.Preincalzim cuptorul la 190° si coacem pentru 30 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
Glazura
Intr o craticioara punem smantana lichida , cacao si vanilia. Fierbem pana devine o crema.Lasam o ora după ce am scos din cuptor. Apoi taiem dreptunghiuri pe care le punem in glazura. Un deliciu este foarte buna. Va doresc pofta buna si o zi linistita.
Comentarii
Trimiteți un comentariu