negresa cu crema de branza
O combinatie intre o negresa si crema de branza este super. Mie imi place si va invit sa vedeti reteta.
Negresa cu crema de branza si glazura cacao.
Ingrediente
Pentru negresa
250 gr unt
3 oua
250 gr zahar
3 linguri cacao
3-4 vanilii
500 gr faina
1 praf copt
Pentru crema de branza
350 gr crema de branza
100 gr zahar pudra
Zeama de la 1/2 lamaie
Pentru glazura
250 ml smantana lichida
5-6 linguri cacao neagra
1 vanilie
Mod de pregatire
Crema
In bolul de la mixer punem crema de branza , zaharul pudra si zeama de lamaie si amestecam pana zaharul este diluat.
Negresa
Glazura
Intr o craticioara punem smantana lichida , cacao si vanilia. Fierbem pana devine o crema.Lasam o ora după ce am scos din cuptor. Apoi taiem dreptunghiuri pe care le punem in glazura. Un deliciu este foarte buna. Va doresc pofta buna si o zi linistita.
Comentarii
Trimiteți un comentariu