gogosi
Buna ziua.
Gogoși
Ingrediente
500 gr faina
1 pliculeț drojdie uscata
50 ml ulei
200 ml lapte migdale
1 linguriță sare
2 linguri miere ( puțin încălzită)
1/2 linguriță scorțișoară
Coaja de portocala
2 vanilii
Zahar pudra
Mod de preparare
Cernem faina , adaugăm sarea , zahărul și drojdia uscată și amestecam. Încălzim ușor mierea și laptele de migdale și punem peste faina și framantam , adaugăm uleiul, scorțișoară, coaja de portocala și vanilia și framantam pana nu se mai lipește de mâini. Acoperim cu un prosop și lăsăm să crească la loc cald. Punem ulei pe masă și framantam puțin pentru a scoate aerul. Întindem o foaie și tăiem ce forma dorim . Lăsăm 30 de minute pe masă . Punem ulei sa se ncinga și apoi punem gogoșile. Le prăjim pe ambele părți și le scoatem pe un platou in care am pus hârtie de bucătărie. Punem zahar pudra in bol și tavalim gogoșile . Pofta buna!
Gogoși
Ingrediente
500 gr faina
1 pliculeț drojdie uscata
50 ml ulei
200 ml lapte migdale
1 linguriță sare
2 linguri miere ( puțin încălzită)
1/2 linguriță scorțișoară
Coaja de portocala
2 vanilii
Zahar pudra
Mod de preparare
Cernem faina , adaugăm sarea , zahărul și drojdia uscată și amestecam. Încălzim ușor mierea și laptele de migdale și punem peste faina și framantam , adaugăm uleiul, scorțișoară, coaja de portocala și vanilia și framantam pana nu se mai lipește de mâini. Acoperim cu un prosop și lăsăm să crească la loc cald. Punem ulei pe masă și framantam puțin pentru a scoate aerul. Întindem o foaie și tăiem ce forma dorim . Lăsăm 30 de minute pe masă . Punem ulei sa se ncinga și apoi punem gogoșile. Le prăjim pe ambele părți și le scoatem pe un platou in care am pus hârtie de bucătărie. Punem zahar pudra in bol și tavalim gogoșile . Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu