snitel vienez
Buna dimineata
Snitel vienez de mânzat
Ingrediente
500 gr carne mânzat
2 oua
Untdelemn
Faina
Pesmet
Sare și piper
Mod de preparare
Se taie carnea de mânzat in felii groase de 1 cm , de bat feliile cu batatorul de carne , se presara sare și piper, de dau prin faina , ou bătut și pesmet și de prăjesc în untdelemn fierbinte mi intai la foc iute , apoi la foc mic. Se servesc simple, cu piure, fasole verde sare sau orice altceva vă place. Pofta buna!
μοσχάρι σνίτσελ
συστατικά
μοσχαρίσιο κρέας 500 γρ
2 αυγά
λάδι
αλεύρι
μπισκότο
Πιπέρι και αλάτι
μέθοδος
Κόψτε το κρέας σε φέτες πάχους 1 εκατοστού , πασπαλίζουμε αλάτι και πιπέρι, για να δώσει το αλεύρι, χτυπημένο αυγό και τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για πρώτη φορά σε υψηλή θερμότητα μου, τότε φωτιά μικρό. Απλή Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας, τα πράσινα φασόλια ή ό, τι θέλετε.
Snitel vienez de mânzat
Ingrediente
500 gr carne mânzat
2 oua
Untdelemn
Faina
Pesmet
Sare și piper
Mod de preparare
Se taie carnea de mânzat in felii groase de 1 cm , de bat feliile cu batatorul de carne , se presara sare și piper, de dau prin faina , ou bătut și pesmet și de prăjesc în untdelemn fierbinte mi intai la foc iute , apoi la foc mic. Se servesc simple, cu piure, fasole verde sare sau orice altceva vă place. Pofta buna!
μοσχάρι σνίτσελ
συστατικά
μοσχαρίσιο κρέας 500 γρ
2 αυγά
λάδι
αλεύρι
μπισκότο
Πιπέρι και αλάτι
μέθοδος
Κόψτε το κρέας σε φέτες πάχους 1 εκατοστού , πασπαλίζουμε αλάτι και πιπέρι, για να δώσει το αλεύρι, χτυπημένο αυγό και τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για πρώτη φορά σε υψηλή θερμότητα μου, τότε φωτιά μικρό. Απλή Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας, τα πράσινα φασόλια ή ό, τι θέλετε.
Comentarii
Trimiteți un comentariu