stufat de iepure
Buna ziua
La mine în familie se mănâncă foarte mult stufatul.Pregateste si tu alaturi de mine reteta de stufat de iepure .
Ingrediente
1 iepure de 2 kg
2 kg ceapa mica
1 bat scortisoara
2-4 cuișoare
5-6 căței usturoi
1 pahar vin rosu
Sos de rosii
Sare, piper
Ulei
Oțet
Dafin
Apa
2 cepe mari pentru marinare
6 căței usturoi pentru marinare
Mod de preparare
Curatam ceapa de seara si o punem în apă .
Punem iepurele spălat la marinare cu ceapa si usturoi, u pahar de vin si mult oregano, pentru 12 ore.
Carnea se taie bucati/ felii si se inabusa in putin ulei cat sa prinda o culoare. Adaugăm vinul, ceapa, usturoi, dafin, oțet , scorțișoară și cuișoare, sare si piper, apa si sosul de roșii și fierbem la foc mic până carnea si ceapa sunt fierte si rămân doar puțin sos.
Comentarii
Trimiteți un comentariu