pulpa de iedut
pulpa iedut la cuptor
Pentru msa de duminica
Ingrediente
1 pulpa iedut
6 cartofi
1 pahar vin rosu
Sare
Piper
Oregano
6-8 catei usturoi
1 pahar ulei
Mod de pregatire
Spalam bine pulpa de iedut si o taiem. Curatam, spalam si taiem cartofii. Punem in tava de la aragaz putin ulei, sare, piper si oregano adaugati pulpa de iedut si cartofii,sare , piper oregano restul de ulei si vinul rosu. Preincalziti cuptorul la 250 °. Acoperiti tava cu folie de aluminiu si punem la cuptor pentru 35 de minute la 250°. Apoi scadem temperatura la 180 si lasam aproape o ora. Servim cu iaurt
Ingrediente
1 pulpa iedut
6 cartofi
1 pahar vin rosu
Sare
Piper
Oregano
6-8 catei usturoi
1 pahar ulei
Mod de pregatire
Spalam bine pulpa de iedut si o taiem. Curatam, spalam si taiem cartofii. Punem in tava de la aragaz putin ulei, sare, piper si oregano adaugati pulpa de iedut si cartofii,sare , piper oregano restul de ulei si vinul rosu. Preincalziti cuptorul la 250 °. Acoperiti tava cu folie de aluminiu si punem la cuptor pentru 35 de minute la 250°. Apoi scadem temperatura la 180 si lasam aproape o ora. Servim cu iaurt
Comentarii
Trimiteți un comentariu