nuttela

Buna ziua
 
Nuttela de casa
Da, crema de ciocolată care a declanșat dependență în rândul a milioane de oameni se poate face cu ușurință. Chit că o mănânci în clătite, că o pui cremă în torturi și prăjituri… Sau că pur și simplu te trezești în miez de noapte că deschizi borcanul și te înfrupți cu nesaț cu o lingură plină de Nutella.. E clar, o adori! Acum învață să o faci și acasă! Ieși mult, mult mai ieftin decât dacă o cumperi de la magazin gata făcută și, pe deasupra, știi cu siguranță că nu conține conservanți!
Ingrediente
250 gr alune de padure
40 gr cacao
100 gr zahar pudra
Vanilie
1/2 linguriță sare
3/4 linguriță ulei
Mod de preparare
Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.
Întinde alunele pe o tavă și dă-le la copt 15 minute.Când le scoți, lasă-le să se răcească până ajung la temperatura care-ți permite să le atingi fără să te arzi. Curăță coaja de pe ele frecându-le între palme.Pune toate ingredientele într-un robot de bucătărie și mixează-le bine până obții o pastă bine omogenizata

Comentarii

Postări populare