macaroane cu lapte
macaroane cu lapte
Pentru mic dejun
Ingrediente
1 l lapte
4 linguri zahar
Coaja si zeama de la o portocala
250 macaroane scoici
Apa sare
Mod de pregatire
Fierbem macaroanele in apa cu putina sare (dupa instructiunile de pe pachet). Punem laptele sa fierba separat. Dupa ce macaroanele sunt fierte le scoatem din apa si le trecem pe sub jet de apa rece. Le punem in bol si le amestecam cu zahar, coaja si zeama de portocale. Cind laptele da in clocot punem macaroanele si amestecam sa nu se lipeasca. Le lasam 10 minute. Pofta buna
Ingrediente
1 l lapte
4 linguri zahar
Coaja si zeama de la o portocala
250 macaroane scoici
Apa sare
Mod de pregatire
Fierbem macaroanele in apa cu putina sare (dupa instructiunile de pe pachet). Punem laptele sa fierba separat. Dupa ce macaroanele sunt fierte le scoatem din apa si le trecem pe sub jet de apa rece. Le punem in bol si le amestecam cu zahar, coaja si zeama de portocale. Cind laptele da in clocot punem macaroanele si amestecam sa nu se lipeasca. Le lasam 10 minute. Pofta buna
Comentarii
Trimiteți un comentariu