inimioare de ciocolata
inimioare de ciocolata
Inimioare de ciocolata
Ingrediente
450 gr ciocolata menaj alba/neagra
3 linguri ulei
O esenta de vanilie
O esenta rom
O forma de silicon
Un pos
Mod de preparare
Punem apa in cratita sa fiarba
Taiem ciocolata bucatele.
Punem un lighean de aluminiu peste cratita cu apa care fierbe. Adaugam ciocolata si uleiulsi lasam sa se topeasca. Dupa ce s a topit adaugam esenta de rom si vanilie si amestecam. Punem ciocolata in pos si punem in forma noastra de silicon. Batem putin forma de masa sa se niveleze ciocolata. Punem in frgider 20 minute si apoi le scoatem din forma.
Ingrediente
450 gr ciocolata menaj alba/neagra
3 linguri ulei
O esenta de vanilie
O esenta rom
O forma de silicon
Un pos
Mod de preparare
Punem apa in cratita sa fiarba
Taiem ciocolata bucatele.
Punem un lighean de aluminiu peste cratita cu apa care fierbe. Adaugam ciocolata si uleiulsi lasam sa se topeasca. Dupa ce s a topit adaugam esenta de rom si vanilie si amestecam. Punem ciocolata in pos si punem in forma noastra de silicon. Batem putin forma de masa sa se niveleze ciocolata. Punem in frgider 20 minute si apoi le scoatem din forma.
Comentarii
Trimiteți un comentariu