curmale glazurate
Curmale glazurate
Sigur nu vor mai lipsi de pe masă noastră , sunt foarte bune iar musafirii mei au fost încântați. Se fac foarte ușor.
Ingrediente
1 ciocolata
2 linguri coniac
200 gr curmale fără sâmburi
Nuca de cocos
Mod de preparare
Topim ciocolata pe baie de aburi si o lăsăm 30 minute.
Stropim curmalele cu coniac si le lasam deoparte. Punem curmalele în ciocolata topita si apoi le scoatem pe o hârtie de copt si punem nuca de cocos deasupra. Pofta buna.
Sigur nu vor mai lipsi de pe masă noastră , sunt foarte bune iar musafirii mei au fost încântați. Se fac foarte ușor.
Ingrediente
1 ciocolata
2 linguri coniac
200 gr curmale fără sâmburi
Nuca de cocos
Mod de preparare
Topim ciocolata pe baie de aburi si o lăsăm 30 minute.
Stropim curmalele cu coniac si le lasam deoparte. Punem curmalele în ciocolata topita si apoi le scoatem pe o hârtie de copt si punem nuca de cocos deasupra. Pofta buna.
Comentarii
Trimiteți un comentariu