crema de cacao


 
Buna ziua.
Pentru ca m ati rugat sa va scriu reteta aceasta.
Dragii mei este mai bună decât cea cumpărată de la magazin , stiu această este mai greu de făcut și va plictisiți sa faceti crema de cacao în casă. Est însă mai sănătoasă și o puteți folosi la prăjituri, torturi, eclere sau pur și simplu să o serviți așa.
Crema de cacao
Ingrediente
1 litru lapte
8 linguri rase faina
8 linguri zahar
250 gr unt
Vanilie
Esenta rom
2 linguri cacao
Mod de pregatire
Se amesteca faina cu 10 linguri de lapte rece si apoi adaugam zaharul. Restul de lapte se pune la fiert impreuna cu vanilie si rom. Cind laptele da in fiert adaugam compozitia de faina cu lapte rece si amestecam pana fierbe din nou. Lasam sa fiarba amestecand continuu pana se dezlipeste de pe vas. Lasam la racit amestecand din cind in cind. Atunci cind se racoreste adaugam untul (la temperatura camerei) putin cate putin si amestecam.  Apoi adăugăm cacao si amestecam bine

Comentarii

Postări populare