peste la cuptor

peste la cuptor
Ingrediente
1 peste
6 cartofii
2 rosii
1 legatura patrunjel
2 pahare apa
4-6 linguri ulei
4 catei usturoi
Sare
Salata
Ceapa verde
Ulei si otet
Mod de pregatire
Peste
Curatam pestele, spalam si taiem. Ii punem sare si il lasam in frigider toata noapte.
Preincalzim cuptorul la 180 de grade .Curatam, spalam si taiem rondele rosiile si cartofii. Curatam si spalam usturoiulsi patrunjelul si aiem marunt. Punem pestele in tava ( vas de yena am folosit eu)  cartofii , rosiile , usturoiul, patrunjel , apa si ulei acoperim cu folie de aluminiu. Punem vasul in cuptor si lasam 35 de minute cu folia de aluminiu. Luam folia si mai lasam 35-45 de minute.
Salata
Spalam si taiem salata. Adaugam sarea si amestecam bine.
Taiem ceapa , adaugam ulei si otet si amestecam. Pofta buna

Comentarii

Postări populare