pandispan pufos

pandişpan pufos

pandişpan pufos
Ingrediente
2 cesti zahar
2 cesti faina
6 oua
5 fiole vanilie
1/2 ceasca apa calduta
Coaja rasa si zeama de la o lamaie
Un varf de sare
Unt/margarina pentru uns tava
Mod de preparare
Separam oualele. In bolul de la mixer punem galbenusurile cu zahar si le amestecam pentru 10 minute. Batem albusurile cu spuma cu telul. Adaugam cate putin albus si putina faina peste compozitia de galbenus si amestecam de jos in sus. Asa facem pana terminam faina si albusul batut spuma. Adaugam apa calduta si amestecam. Preincalzim cuptorul la 180 de grade, ungem tava cu unt/margarina punem compozitia de pandispan si coacem aproape 50 de minute. Dar il incercati cu scobitoarea sa vedeti daca s a copt. Nu va speriati se va crapa, asa trebuie

Comentarii

Postări populare