rulada de porc
Buna ziua dragii mei
Rulada de porc
Delicioasa si aromata
Ingrediente
1.300 gr carne de porc (muşchi)
100 g piept de pui
2 ouă
4 felii bacon
4 felii gouda/ cascaval
4-5 linguri ulei
sare
piper
Oregano
Zeama de lămâie
Mustar
Usturoi
Delicioasa si aromata
Ingrediente
1.300 gr carne de porc (muşchi)
100 g piept de pui
2 ouă
4 felii bacon
4 felii gouda/ cascaval
4-5 linguri ulei
sare
piper
Oregano
Zeama de lămâie
Mustar
Usturoi
Mod de preparare
Amestecam sare, piper, oregano, mustar , ulei si zeama de lamaie
Muşchiul se spală şi se tapetează cu un şervet să se usuce. Se taie într-o felie subţire de carne, de 1-1,5 cm, care să se poată rula. Se bate puţin cu ciocanul de şniţele şi se condimentează.
Pieptul de pui se taie în fâşii, care se prăjesc într-o tigaie cu puţin ulei. Se presară cu un praf de sare şi piper şi se lasă deoparte.
Într-un castron se bat ouăle, se adaugă şi sare .Se răstoarnă într-o tigaie încinsă cu o lingură de ulei şi se lasă la prăjit, la foc potrivit.
Pe felia de carne se pune omleta, iar pe mijloc se pun fâşiile din piept înfăşurate în bacon si cacaval. Se rulează carnea, se leagă cu aţă, se unge cu ulei şi se aşază într-o tavă pentru copt. Se adaugă 100 ml apă şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 30 de minute. Cu 5 minute înainte de a fi gata, se desfac aţele şi se stropeşte friptura cu sosul din tava
Amestecam sare, piper, oregano, mustar , ulei si zeama de lamaie
Muşchiul se spală şi se tapetează cu un şervet să se usuce. Se taie într-o felie subţire de carne, de 1-1,5 cm, care să se poată rula. Se bate puţin cu ciocanul de şniţele şi se condimentează.
Pieptul de pui se taie în fâşii, care se prăjesc într-o tigaie cu puţin ulei. Se presară cu un praf de sare şi piper şi se lasă deoparte.
Într-un castron se bat ouăle, se adaugă şi sare .Se răstoarnă într-o tigaie încinsă cu o lingură de ulei şi se lasă la prăjit, la foc potrivit.
Pe felia de carne se pune omleta, iar pe mijloc se pun fâşiile din piept înfăşurate în bacon si cacaval. Se rulează carnea, se leagă cu aţă, se unge cu ulei şi se aşază într-o tavă pentru copt. Se adaugă 100 ml apă şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 30 de minute. Cu 5 minute înainte de a fi gata, se desfac aţele şi se stropeşte friptura cu sosul din tava
Comentarii
Trimiteți un comentariu