cornulete cu migdale si portocale
Buna seara
Cornulete migdale si portocale
Ingrediete
500 ml ulei
250 ml suc de portocale
2-3 zahar vanilat
1 lingurita coaja portocala
1 pliculet praf de copt
faina de migdale cat cuprinde
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se acopera cu un servet si se lasa sa se odihneasca timp de 2 ore la temperatura camerei.Dupa cele 2 ore aluatul se proportioneaza si se intind foi subtiri pe care le taiati ce forma doriti
Preincalzim cuptorul la 180°.
Punem hartie de copt in tava si punem cornulete dar la distanta ca ele mai cresc.
Se lasa la cuptor pana se rumenesc nu foarte tare
Cornulete migdale si portocale
Ingrediete
500 ml ulei
250 ml suc de portocale
2-3 zahar vanilat
1 lingurita coaja portocala
1 pliculet praf de copt
faina de migdale cat cuprinde
Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se acopera cu un servet si se lasa sa se odihneasca timp de 2 ore la temperatura camerei.Dupa cele 2 ore aluatul se proportioneaza si se intind foi subtiri pe care le taiati ce forma doriti
Preincalzim cuptorul la 180°.
Punem hartie de copt in tava si punem cornulete dar la distanta ca ele mai cresc.
Se lasa la cuptor pana se rumenesc nu foarte tare
Comentarii
Trimiteți un comentariu