saleuri de post
Buna ziua
Saleuri de post.
Se pot servi si la mese festive
Ingrediente
250 gr făină
70 gr margarină vegetala
25 gr drojdie
1 ceşcuţă apă minerală
1 linguriţă chimen
sare
ulei
Branza tofu (de soia)
Mod de preparare:
Amesteci făina cu drojdia, margarina, apa minerală, punem şi sare şi frămânţi până obţii un aluat potrivit de moale. Adaugăm brânză tofu data pe răzătoare si chimen praf si amestecam amestecam
Intinzi apoi o foaie, o ungi cu ulei şi o tai fâşii lungi de 12 cm sau în alte forme, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor, pentru 15-20 de minute
Poftă bună!
Ingrediente
250 gr făină
70 gr margarină vegetala
25 gr drojdie
1 ceşcuţă apă minerală
1 linguriţă chimen
sare
ulei
Branza tofu (de soia)
Mod de preparare:
Amesteci făina cu drojdia, margarina, apa minerală, punem şi sare şi frămânţi până obţii un aluat potrivit de moale. Adaugăm brânză tofu data pe răzătoare si chimen praf si amestecam amestecam
Intinzi apoi o foaie, o ungi cu ulei şi o tai fâşii lungi de 12 cm sau în alte forme, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor, pentru 15-20 de minute
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu