pateuri cu cascaval

Buna ziua
1479965561497
Nu mai da buzna la patiseria din colţ pentru un pateu sau vreo merdenea. Prepară-ţi singur gustoasele pateuri cu cascaval în propria ta bucătărie. Din această compoziție ies doua foi, eu pun una în congelator si fac alta data.
Pateuri cu cașcaval
Ingrediente
Pentru aluat
1 cană apă
4 linguri ulei
sare
făină cât cuprinde
Coaja de lamaie
250 g margarină
7 linguri făină
2 linguri coniac
Pentru umplutură
200 gr caşcaval
50 gr unt topit
Mod de preparare
Amestecam faina cu margarina , adaugăm ulei si coniac si frământăm bine, punem sarea si coaja de lămâie , apa si amestecam bine. Aceasta foaie o lăsăm 30 de minute la frigider. Apoi o scoatem si întindem pe masa  si lasăm 10 minute. Taiem cu paharul si ungem cu unt topit si punem cașcaval pe fiecare rotund Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coace 20-25 de minute. Cu acest aluat facem si pateuri cu ciocolata sau cu branza

Comentarii

Postări populare