rulada cremoasa



Buna ziua
Rulada , foarte buna si aromata
INGREDIENTE
6 ouă
120 gr zahăr
180 gr făină
1 fiolă esenţă de vanilie
1 praf sare
400 gr gem de căpşune
Ciocolata
350 gr Crema de brânză
Cacao
Frișcă
PREPARARE
Ai nevoie de o prăjitură aspectuoasă care să-i uimească pe invitaţii tăi? Prepară această reţetă de ruladă cu gem de căpşune si crema de branza
Gălbenuşurile se freacă bine cu zahărul. Se adaugă vanilia şi se amestecă, apoi se pune făina cernută.
Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare şi se adaugă în amestecul de gălbenuşuri. Apoi adăugăm putina cacao. Amestecam bine. Tava de copt se tapetează cu hârtie şi se toarnă amestecul. Se nivelează şi se coace 20 de minute.
Amestecam gem cu crema de branza si cacao
Se scoate foaia coaptă pe un prosop umezit. Se umple cu compoziția de gem si frișcă şi apoi se rulează cu prosopul umed, care se retrage uşor. Se lasă să se răcească, apoi se pune putina frișcă și ciocolata topita.

Comentarii

Postări populare