Unt aromatizat cu usturoi și pătrunjel
Il puteti folosi la deliciosul Pui Kiev, la peste, fripturi la gratar, legume sote si chiar intins pe paine prajita.
Il pregatiti in cantitate mai mare si il pastrati in congelator, astfel il aveti la indemana atunci cand sunteti in criza de timp si va doriti sa pregatiti o mancare delicioasa si deosebita.
Ingrediente
100 gr unt 82% grasime
1 legatura de patrunjel
2 catei de usturoi
un praf de sare
piper macinat
Mod de preparare
Eu am ales sa pregatesc acest unt aromat cu ajutorul minitocatorul dar il puteti pregati si fara ajutorul acestui aparat.
Usturoiul, patrunjelul, piperul si sarea se pun in tocator si se mizeaza pana se marunteste fin.
Se adauga untul si se mixeaza in continuare pana ce compozitia e omogena.
Se rastoarna pe o folie alimentara, se da forma unui sul si se introduce la congelator.
Cand ii folosim, se taie felii din batonul inghetat.
Poftă bună
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept.
Comentarii
Trimiteți un comentariu