Ciocanele de pui
Sunt atât de bune încât te vei linge pe degete după ce le-ai terminat. Servește-le cu legume la grătar sau cartofi copți și vei avea prânzul perfect.
Ingrediente
8-10 ciocănele de pui
6 căței de usturoi
1 bucățică ghimbir
2 linguri sos de soia
4 linguri muștar
5 linguri miere
2 linguri ulei
2 linguri zeamă de lămâie
1 praf de sare
piper
chimen
paprika
boia de ardei dulce
2 linguri semințe de susan
Mod de preparare
Razi usturoiul și rădăcina de ghimbir și le amesteci cu sosul de soia, muștarul, mierea, uleiul, sucul de lămâie, sarea, chimen, paprika și boia de ardei dulce. Pui ciocănelele de pui în marinadă, amesteci și dai la frigider cel puțin 2 ore, vasul fiind bine acoperit.
Dai drumul la cuptor și lași ciocănelele la temperatura camerei 20 de minute, apoi le așezi într-o tavă cu tot cu marinadă. Le întorci pentru a se prepara uniform și le stropești cu sosul din tavă. Când sunt aproape gata, adaugi semințele de susan.
Poftă bună !
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu