Piept de pui cu ciuperci la cuptor




 Dragilor dieta mea continua și aceasta rețetă este una dintre acelea care mă ajută , dar am realizat că nu este scrisa pe blog desi am făcut o de câteva ori din noiembrie de când am început dieta.
Dar hai să lăsăm vorba și să ne apucam de treabă
Ingrediente
2piepturi de pui dezosate, fără piele
sare grunjoasă
piper negru proaspăt măcinat
450 grame de ciuperci albe, curățate și feliate
4 căței de usturoi, curățați și înjumătățiți
1/2 cană de vin alb sec (opțional)
Ulei
Cașcaval ras
Mod de preparare
Carnea de pui se asezonează cu sare grunjoasă și piper negru proaspăt măcinat.
Ciuperci se curata și taie feliute.
Punem hârtie de copt in tava, peste punem sare , piper și apoi ciupercile tăiate , peste ciuperci punem ulei, sare și piper. Deasupra ciupercilor punem pieptul de pui , apoi vinul acoperim totul cu hârtia de copt.
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade și coacem pentru 40 de minute. Apoi servim cu cașcaval ras.
Poftă bună
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept

Comentarii

Postări populare