Fursecuri cu gem
Cauti cea mai simpla reteta de fursecuri?
Mai usoara ca reteta aceasta de fursecur nu vei gasi!
Din putine ingrediente obtii fursecuri fragede si aromate, ce ti se topesc in gura. Le faci rapid si reteta e extrem de usor de retinut ( pentru că este 3-2-1)
Ingrediente
300 gr faina
200 gr unt gras moale
100 gr zahar
un ou
esenta vanilie
coaja unei lamai (optional)
un praf sare
Gem ( de care va place ,eu am folosit bde căpșuni )
Mod de preparare
Bate untul cu zaharul, sarea si esenta de vanilie. Adauga oul si incorporeaza faina. Adauga apoi gemul și amestecă bine
Intinde aluatul obtinut pe blatul bine infainat. Decupeaza fursecurile cu o forma de prajiturele.
Coace toate fursecurile intr-o tava tapetata cu foaie de copt, in cuptorul incins, pentru 7-8 minute, sau pana cand se rumenesc foarte putin. Scoate fursecurile lasa-le la racit apoi păstrează le in cutie cu capac
Poftă bună
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Mai usoara ca reteta aceasta de fursecur nu vei gasi!
Din putine ingrediente obtii fursecuri fragede si aromate, ce ti se topesc in gura. Le faci rapid si reteta e extrem de usor de retinut ( pentru că este 3-2-1)
Ingrediente
300 gr faina
200 gr unt gras moale
100 gr zahar
un ou
esenta vanilie
coaja unei lamai (optional)
un praf sare
Gem ( de care va place ,eu am folosit bde căpșuni )
Mod de preparare
Bate untul cu zaharul, sarea si esenta de vanilie. Adauga oul si incorporeaza faina. Adauga apoi gemul și amestecă bine
Intinde aluatul obtinut pe blatul bine infainat. Decupeaza fursecurile cu o forma de prajiturele.
Coace toate fursecurile intr-o tava tapetata cu foaie de copt, in cuptorul incins, pentru 7-8 minute, sau pana cand se rumenesc foarte putin. Scoate fursecurile lasa-le la racit apoi păstrează le in cutie cu capac
Poftă bună
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu