Melcișori din foietaj



Cînd ai un print care merge la școală și vrea pachețel ce faci găsești repede o soluție și iată
Ingrediente
1pachet foietaj
500 gr carne tocata de vitel
2linguri ulei
sare
piper
2 catei de usturoi(optional)
1/2pahar vin
1ceapa mica
putin cimbru
1 ou
Cașcaval
Semințe de susan
verdeata
Mod de preparare
Calim in tigaie cu ulei usturoiul si ceapa tocata foarte marunt,adaugam carnea amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase;
dupa ce si-a schimbat culoarea si a scazut sucul ce l-a lasat,adaugam vinul si lasam sa fiarba incet; dupa ce carnea este fiarta,dam deoparte, condimentam, adaugam putin cimbru, verdeata si oul batut;
pe foaia de aluat punem carnea pe toata suprafata ,apoi cașcaval ras ,rulam bine, marginea o udam cu apa sa nu se desfaca la cuptor, taiem butoiase late de 2 degete, le punem in tava pe hartie de copt cu taietura in sus si le tinem la cuptor 20 minute .
Pofta buna !
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!

Comentarii

Postări populare