Ardei aperitiv
Poţi prepara aceşti ardei capia umpluţi cu brânză fie pentru aperitiv fie pentru o cină mai uşoară. Eu i-as sugera ca aperitiv, dar evident alegerea îţi aparţine.
Ingrediente
400 gr brânză de vaci
Cașcaval
50 gr smântână
50 gr unt
4 ardei capia verzi
4 ardei capia roşii
1 legătură pătrunjel
200 Gr bacon
1 lămâie ( doar zeama)
1 linguriţă boia de ardei dulce
1 crenguţă de mentă verde
sare
piper
2 căței usturoi
1 lingura ulei
Mod de preparare
Se freacă, într-un castron, cu o lingură de lemn, brânza cu untul şi smântâna, până devin cremoase. Se condimentează, după gust, cu sare şi piper, apoi se adauaa menta tăiată și pătrunjel. Se taie cașcaval mărunt și se adaugă peste compoziție. Se lasă deoparte.
Intr o tigaie se pune ulei apoi se pune bacon tăiat și usturoi taiat marun și zeama de lamaie și lasam 2 minute pe foc mediu.
Tăiem ardeii pe lung și curățăm cu grija semințele.
Apoi umplem ardeii cu compoziția de mai sus .
Bineînțeles compoziția este versatila și se poate face cum doriti.
Pofta buna!
Multumesc pentru vizita și te mai aștept!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu