Indiene cu frișcă
Buna dimineața am reușit să fac și eu rețetă de indiene.
Se pot face însă și cu glazura , eu de data aceasta le am făcut fără , următoarele vor fi cu glazura .
Ingrediente
5 oua
200 gr zahar
350 gr faina
1 praf copt
50 ml ulei
500 gr frisca
2 vanilii
2 -3 linguri cacao
Mod de preparare
Separam albușurile de gălbenușuri.
Amestecam gălbenuşurile cu ulei și praf de copt
Se bate albusul cu zaharul și vanilia , se adauga gălbenuşurile amestecate cu ulei si praf de copt, se amesteca albusul batut tare cu crema de galbenus. Se toarna faina si cacao cernuta se amesteca usor, se toarna cu un pos cu dui pe hartie de copt.
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade și coacem pentru 10 minute .
Apoi le lăsăm să se răcească și pe jumătate din capacele punem frișcă apoi acoperim fiecare capacaek cu un al căpăcel.
Poftă bună!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!
Se pot face însă și cu glazura , eu de data aceasta le am făcut fără , următoarele vor fi cu glazura .
Ingrediente
5 oua
200 gr zahar
350 gr faina
1 praf copt
50 ml ulei
500 gr frisca
2 vanilii
2 -3 linguri cacao
Mod de preparare
Separam albușurile de gălbenușuri.
Amestecam gălbenuşurile cu ulei și praf de copt
Se bate albusul cu zaharul și vanilia , se adauga gălbenuşurile amestecate cu ulei si praf de copt, se amesteca albusul batut tare cu crema de galbenus. Se toarna faina si cacao cernuta se amesteca usor, se toarna cu un pos cu dui pe hartie de copt.
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade și coacem pentru 10 minute .
Apoi le lăsăm să se răcească și pe jumătate din capacele punem frișcă apoi acoperim fiecare capacaek cu un al căpăcel.
Poftă bună!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!
Comentarii
Trimiteți un comentariu