Supa de naut cu perișoare și cartofi
Azi am incercat o altfel de supa
Ingrediente
400 Gr Carne tocată de vită
1 cana Năut (înmuiat prealabil în apă)
3 Cartofi
1 morcov
1 Ceapă
1 Usturoi
Ulei – pentru prăjire
Sare şi condimente după gust;
Verdeață proaspătă – după gust;
Apa
Mod de preparare
Fierbeți năutul în apă sărată până va fi gata.
Din carnea tocată modelați perișoare de mărime medie, pe care le adăugați atent în vasul cu năut.
Căliți ceapa şi morcovul ras. Adăugați usturoiul.Înăbușiți legumele sub capac, la foc mic aproximativ 10 minute. Amestecați periodic să nu să se ardă.
Adăugați legumele înăbușite în cratița cu supa
Adăugați cartofii taiati. Potriviți gustul cu sare şi condimente.
Când ciorba va începe să fiarbă, faceți focul mic şi lăsați-o să fiarbă 20 de minute.
Opriti aragazul şi lăsați ciorba să se imbibe 10 minute, după care presărați cu verdeață proaspătă tăiată mărunt şi serviţi cu plăcere!
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!
Ingrediente
400 Gr Carne tocată de vită
1 cana Năut (înmuiat prealabil în apă)
3 Cartofi
1 morcov
1 Ceapă
1 Usturoi
Ulei – pentru prăjire
Sare şi condimente după gust;
Verdeață proaspătă – după gust;
Apa
Mod de preparare
Fierbeți năutul în apă sărată până va fi gata.
Din carnea tocată modelați perișoare de mărime medie, pe care le adăugați atent în vasul cu năut.
Căliți ceapa şi morcovul ras. Adăugați usturoiul.Înăbușiți legumele sub capac, la foc mic aproximativ 10 minute. Amestecați periodic să nu să se ardă.
Adăugați legumele înăbușite în cratița cu supa
Adăugați cartofii taiati. Potriviți gustul cu sare şi condimente.
Când ciorba va începe să fiarbă, faceți focul mic şi lăsați-o să fiarbă 20 de minute.
Opriti aragazul şi lăsați ciorba să se imbibe 10 minute, după care presărați cu verdeață proaspătă tăiată mărunt şi serviţi cu plăcere!
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!
Comentarii
Trimiteți un comentariu