Paste cu zarzavat și peste

Pastele se gătesc rapid, sunt gustoase și sățioase.  numai bune pentru acest sfârșit de săptămână.  Încearcă și vei vedea ce simplu poți pregăti o cină pentru doi. 
Ingrediente
300 gr paste
Apa
Sare
Ulei
pentru sos
2 linguri ulei de măsline
1 borcan zarzavat ( vezi rețetă )
5 căței de usturoi,
sare și piper
1 litru apa
Peste
Mod de preparare
Se pun într-o cratiță toate ingredientele pentru sos . Peste ele se toarnă apă , se amestecă foarte bine și se pun la fiert 25-30 de minute sau până când apa scade
Pastele se pun la fiert, conform instrucţiunilor de pe cutie, în apă cu puţin ulei şi un praf de sare.
După ce s-au fiert, se scot din apă şi se lasă în apă rece câteva minute. După aceea, se lasă să se scurgă într-o sită.
Punem pastele peste sos și amestecam bine.
Prăjim pestele și servim cu pastele.
Pofta buna
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!!!




Comentarii

Postări populare