Tarta cu de toate
Nu credeam ca este posibil asa ceva. Cand am vazut cat de usor este, am decis ca trebuie sa incerc si eu reteta.
O pregatesti in weekend si iti ajunge toata saptamana. Este perfecta pentru orice moment al zilei, mic dejun rapid, pranz la pachet sau cina in familie.
In cazul in care esti cautarea unei retete pentru intreaga saptamana, ai ajuns acolo unde trebuie; aceasta minunata tarta este perfecta pentru orice masa a zilei... in plus, contine unele dintre cele mai gustoase ingrediente si este si foarte usor de pregatit.
Ingrediente
1 pachet foietaj ( 2 foi)
2-3 oua fierte
felii de bacon/ piept de pui /salam sau carne de porc (in functie de preferinte);
ceapa maruntita;
1 cana mixt mexican
1 lingurita de sare;
1 lingurita de piper negru macinat;
1 varf de lingurita de nucsoara;
1 pachet fidea de supa ( care este de cumpărat)
Apa pentru mixt de legume și fidea
2 cani de cascaval ras.
Unt
Mod de preparare
Scoatem foietaj din congelator și lăsăm să se dezghete. Punem apa să fiarbă pentru fidea .
Punem apa să fiarbă pentru mixt de legume.
După ce legumele și fidea sunt fierte, le trecem sub jet de apa rece .
Tăiem piept de pui( care a fost fiert înainte), tăiem bacon și salam.
Punem legumele și fidea în bol mai mare , punem bucatele de piept de pui, bacon și salam , adaugam cașcaval și amestecam.
Punem un foietaje in tava punem umplutura și apoi acoperim cu celălalt foietaj.
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade și coacem pentru 35-45 de minute sau până foietajul este rumenit.
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu