Aripioare crocante cu fulgi de porumb
Aripioare crocante cu fulgi de porumb
Puteti servi aripioarele crocante cu sos de iaurt si usturoi, cu piure sau cu salata. Sunt delicioase atat calde, cat si reci.
Ingrediente:
10 aripioare de pui;
100 gr faina;
100 gr fulgi de porumb maruntiti;
2 oua;
1lingura pudra de usturoi;
1lingura boia dulce sau iute;
sare si piper;
ulei pentru prajit.
Mod de preparare
Curatam bine aripioarele de pui, le taiem pe jumatate si le spalam cu apa rece. Varfurile le aruncam. Intr-un bol incapator punem faina, praful de usturoi, boiua, sarea si piperul.Bucatile de pui se tavalesc prin amestecul pentru crusta, astfel incat sa fie acoperite uniform. Apoi bolul se acopera cu o folie si se lasa la frigider cel putin 2 ore.
Luati apoi aripioarele si le treceti prin ou batut, apoi prin fulgii de porumb maruntiti. Le punem la prajit cand uleiul este bine incins, si le lasam cateva minute pana se rumenesc frumos.
Aripioarele se scot pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de grasime.
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizita și te mai aștept!!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu