Ciorba de legume
O supa e buna tot timpul anului de aceea iată încă o rețetă delicioasă
Ingrediente
1 ceapă
2 morcovi
2 cartofi
1 rădăcină de pătrunjel
1 ardei gras
1 mână fasole păstăi
1 dovlecel mic
1 varză mică
3 roşii
100 ml ulei
sucul de la 2 lămâi
sare
Apa
1 praz
Mod de preparare
În oala de ciorbă se încinge uleiul şi se pun să se înmoaie ceapa, morcovii, albitura, prazul şi ardeiul gras, curăţate şi tăiate mărunt. După ce acestea s-au înmuiat, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi mici, varza tăiată mai mare, fasolea ruptă şi se lasă să se călească maximum 2 minute. Apoi se toarnă circa 2 l de apă şi se lasă la fiert.
După ce au fiert cartofii, se pun roşiile tăiate în opt şi dovlecelul tăiat cubuleţe. Se storc lămâile şi se strecoară sucul.
După ce au fiert roşiile şi dovlecelul, se trage oala de pe foc şi se acreşte, după gust, cu sucul de lămâie.
Poftă bună
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Ingrediente
1 ceapă
2 morcovi
2 cartofi
1 rădăcină de pătrunjel
1 ardei gras
1 mână fasole păstăi
1 dovlecel mic
1 varză mică
3 roşii
100 ml ulei
sucul de la 2 lămâi
sare
Apa
1 praz
Mod de preparare
În oala de ciorbă se încinge uleiul şi se pun să se înmoaie ceapa, morcovii, albitura, prazul şi ardeiul gras, curăţate şi tăiate mărunt. După ce acestea s-au înmuiat, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi mici, varza tăiată mai mare, fasolea ruptă şi se lasă să se călească maximum 2 minute. Apoi se toarnă circa 2 l de apă şi se lasă la fiert.
După ce au fiert cartofii, se pun roşiile tăiate în opt şi dovlecelul tăiat cubuleţe. Se storc lămâile şi se strecoară sucul.
După ce au fiert roşiile şi dovlecelul, se trage oala de pe foc şi se acreşte, după gust, cu sucul de lămâie.
Poftă bună
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu