Spaghete cu sos si carne tocata
Spaghete cu carne tocata de pui
Prințului ii plac foarte mult pastele așa că seara i am făcut repede o porție
Ingrediente
500 gr. paste penne
600 gr. carne tocata de pui
4 fire de ceapa verde sau 1 ceapa medie, tocata
4 linguri de ulei de masline
400 gr. piure de rosii
4 rosii mici, tocate
1/2 ceasca vin alb
sare si piper proaspat macinat
Mod de preparare
Intr-o cratita se adauga uleiul de masline si se caleste ceapa la foc mic, doar suficient sa se inmoaie. Se adauga carnea de pui tocata si rosiile tocate si gatiti timp de 5 minute, amestecand cu o spatula de lemn pentru a se desface carnea tocata. Se adauga vinul si se lasa alcoolul sa se evapore, se adauga rosiile piure. Se amesteca si se lasa carnea sa se gateasca pentru 20-25 de minute. Daca este necesar, adaugati putina apa calda. Se adauga sare si piper proaspat macinat dupa gust.
Intre timp, gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Se strecoara si se pune carnea tocata deasupra
Comentarii
Trimiteți un comentariu