Șnițele de ciuperci
Şnitelul poate fi şi din ciuperci, nu doar din carne . Preparat delicios şi deosebit de sănătos, şniţelul de ciuperci se găteşte rapid. Au și un secret să le preparăm la foc mic pentru a da savoare mâncării.
Ingrediente:
1 kg ciuperci cu pălărie mare
2 linguri de făină
2 ouă
sare, piper, după gust
untdelemn pentru prăjit
Mod preparare:
Se rupe piciorul ciupercilor .Ciupercile se spală bine, se usucă, se presară cu sare şi piper .Se toacă pastă piciorusele .Se bat ouăle cu făină şi pastă de ciuperci Se trec pălăriile prin ou, se pun la prăjit în untdelemn încins cu ţuguiala în sus .Când s-au rumenit se întorc, restul de umplutură se toarnă în scobitură ca-ntr-o farfurioară . Se acoperă, se prăjesc la foc foarte mic .
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Ingrediente:
1 kg ciuperci cu pălărie mare
2 linguri de făină
2 ouă
sare, piper, după gust
untdelemn pentru prăjit
Mod preparare:
Se rupe piciorul ciupercilor .Ciupercile se spală bine, se usucă, se presară cu sare şi piper .Se toacă pastă piciorusele .Se bat ouăle cu făină şi pastă de ciuperci Se trec pălăriile prin ou, se pun la prăjit în untdelemn încins cu ţuguiala în sus .Când s-au rumenit se întorc, restul de umplutură se toarnă în scobitură ca-ntr-o farfurioară . Se acoperă, se prăjesc la foc foarte mic .
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu