Prăjitură cu mere și glazura


Buna seara prăjitură cu mere a făcut toată lumea dar cred că nu ați încercat și aceasta reteta cu glazura.
Iată cum se face
Ingrediente:
2 căni mere rase,
2 căni făină,
2 cani zahăr,
zahăr vanilat,
 un vârf de cuţit de bicarbonat.
Glazura
6 linguri apa
6 linguri zahar
6 linguri cacao
100 gr margarina
Rom
 Mod de preparare:
 toate ingredientele se amestecă şi se pun într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină, se bagă la cuptorul bine încins înainte şi se lasă 15-20 de minute. Se încearcă cu o scobitoare dacă e făcută prăjitura, iar când e gata, se scoate din cuptor.
Se face glazura astfel: se pun pe foc şase linguri apă, şase linguri zahăr şi şase linguri cacao şi se fierb circa trei-patru minute, după care se dă deoparte şi se pun 100 g margarină şi esenţă de rom după gust, se amestecă bine şi se toarnă peste prăjitura scoasă din cuptor.
Poftă bună
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept

Comentarii

Postări populare