Chifle umplute
Buna ziua , am făcut pentru print la școală
Chifle umpluteIngrediente
700 gr faina
1 plic drojdie uscata
2 lingurite zahar
2 lingurite sare
60 gr unt topit si racit
400 ml lapte caldut
Pentru umplutura
Cașcaval
Gouda
Salam
Castraveti murațiMod de preparare
Intru-un castron punem faina zaharul sarea si drojdie. Amestecam bine dupa care adaugam laptele caldut impreuna cu untul. Se framanta bine se lasa la dospit 45 minute. Aluatul se rastoarna pe masa de lucru pe care am pus putin ulei. Întindem foaie pe masa de lucru , apoi punem salam,cașcaval , Gouda salam și castraveți murați ,apoi închidem ca o minge . Se pun in tava se mai lasa la crescut 20 minute dupa care se ung cu galbenus amestecat cu putin lapte se presara oregano sau susan. Se da la cuptor la 180 de grade pentru 25 minute.
Pofta buna!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu