Cornulețe cu lămâie
Ingrediente
1 pahar suc proaspăt de lămâie
1 pahar ulei de porumb
1 pahar zahar
1 linguriță praf de copt
Coajă de la 2 lamai
700 Gr faina cernuta
Aveți grijă că același pahar sa fie măsură pentru ingrediente
Mod de preparare
Amestecam cu mâna Intr un bol, uleiul, zahar, sucul de lămâie adaugam praful de copt , coajă de lămâie și încet încet făina. Aluatul poate sa se lipească un pic de mâini. Acoperim bolul si punem la frigider pentru o ora. Apoi dam cornuletele ce forma dorim. Preincalzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 10 minute. Aveți grija sa nu prindă foarte multa culoare deoarece cu cat se racesc vor fi crocanți și nu dorim asta.
Poftă bună
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
1 pahar suc proaspăt de lămâie
1 pahar ulei de porumb
1 pahar zahar
1 linguriță praf de copt
Coajă de la 2 lamai
700 Gr faina cernuta
Aveți grijă că același pahar sa fie măsură pentru ingrediente
Mod de preparare
Amestecam cu mâna Intr un bol, uleiul, zahar, sucul de lămâie adaugam praful de copt , coajă de lămâie și încet încet făina. Aluatul poate sa se lipească un pic de mâini. Acoperim bolul si punem la frigider pentru o ora. Apoi dam cornuletele ce forma dorim. Preincalzim cuptorul la 180 de grade și coacem pentru 10 minute. Aveți grija sa nu prindă foarte multa culoare deoarece cu cat se racesc vor fi crocanți și nu dorim asta.
Poftă bună
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept
Comentarii
Trimiteți un comentariu