Piure de conopida cu ceapa rosie
Buna dimineața
Ne-am obişnuit ca atunci când ne e poftă de un piure să ne repezim la cartofi, sa-i punem într-o oală cu apă şi sare şi să-i pasăm apoi. Dar ce aţi zice dacă am încerca, pentru acest început de săptămână, să facem cea mai bună reţetă de piure de conopidă cu rozmarin, ceapa roșie şi usturoi.
Acest piure este indicat și în dieta mea așa că nu am stat pe gânduri și l am executat rapid , bineînțeles l am servit simplu
Ingrediente
1 conopidă, tăiată în bucheţele
100 gr cremă de brânză
2 linguri unt
1 1/2 linguriţă usturoi pisat
1 lingură rozmarin, tocat
1 ceapa roșie
Mod de preparare
Fierbem apă într-o oală medie. Când a dat în clocot, pregăteşti conopida 8-10 minute sau până este pătrunsă uşor de furculiţă. O scoatem şi o scurgem de apa . Pui conopida cu celelalte ingrediente într-un blender sau mixer şi mixezi până obţii o pastă moale şi cremoasă.
Poftă bună !
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!
Ne-am obişnuit ca atunci când ne e poftă de un piure să ne repezim la cartofi, sa-i punem într-o oală cu apă şi sare şi să-i pasăm apoi. Dar ce aţi zice dacă am încerca, pentru acest început de săptămână, să facem cea mai bună reţetă de piure de conopidă cu rozmarin, ceapa roșie şi usturoi.
Acest piure este indicat și în dieta mea așa că nu am stat pe gânduri și l am executat rapid , bineînțeles l am servit simplu
Ingrediente
1 conopidă, tăiată în bucheţele
100 gr cremă de brânză
2 linguri unt
1 1/2 linguriţă usturoi pisat
1 lingură rozmarin, tocat
1 ceapa roșie
Mod de preparare
Fierbem apă într-o oală medie. Când a dat în clocot, pregăteşti conopida 8-10 minute sau până este pătrunsă uşor de furculiţă. O scoatem şi o scurgem de apa . Pui conopida cu celelalte ingrediente într-un blender sau mixer şi mixezi până obţii o pastă moale şi cremoasă.
Poftă bună !
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!!!
Comentarii
Trimiteți un comentariu