Carne de vițel cu legume

Pentru dieta mea am făcut si alta rețetă cu legume și carne
Ingrediente
200 Gr carne de vițel ( slabă )
1 conopidă mică
2 morcovi
1 țelină mică
1 ceapă
1 ardei
1broccoli mic
1 lămâie
sare
Apa
Mod de preparare
Fierbi carnea de vițel în apă cu puțină sare, având grijă să îndepărtezi spuma care se formează la început.
Cureți și speli rădăcinoasele și ceapa și le pui la fiert împreună cu carnea de vitel. Desfaci conopida în buchețele, pe care le speli și le fierbi separat, timp de 10 minute, în apă cu sare.
Când toate legumele sunt fierte, le scurgi și le scoți pe un platou, împreună cu carnea de vitel tăiata felii.
Le stropești cu zeamă de lămâie, le presari cu sare și le servești la masă calde.
Poftă bună!
Mulțumesc pentru vizită și te mai aștept!

Comentarii

Postări populare