Omleta cu conopida
Omletă cu legume – dietetică, sănătoasă, vitaminoasă! Fără carne
Omleta cu legume este o opțiune sănătoasă care ne furnizează o cantitate mare de proteine, vitamine, minerale și nutrienți. Combinați culorile legumelor într-o delicioasă omletă rapidă, adaugați legume dupa preferințe, orice vă place sau aveți în frigider,eu am ales sa o fac cu conopida
Ingrediente
100 ml de lapte de soia
2 gălbenușuri
3 albușuri
Sare
100 gr de conopidă;
Apa pentru fiert conopida
100 gr de cașcaval foarte slab
2 roșii tomatine pentru servit
Măsline pentru servit
Desfaceți conopida ș în buchețele, puneți sa fiarbă în apă. După ce a a fiert o scurgem de apa și o pasam cu furculița
Puneți conopida pasata într-o formă unsă cu ulei.
Amestecați ouăle cu lapte, sare și piper. Turnați compoziția obținută peste legume.
Presărați cu cașcaval răzuit și introduceți forma în cuptorul preîncălzit până la 180°C pentru 40 de minute.
Lăsați omleta să se răcească, porționați-o și serviți.
Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!
Omleta cu legume este o opțiune sănătoasă care ne furnizează o cantitate mare de proteine, vitamine, minerale și nutrienți. Combinați culorile legumelor într-o delicioasă omletă rapidă, adaugați legume dupa preferințe, orice vă place sau aveți în frigider,eu am ales sa o fac cu conopida
Ingrediente
100 ml de lapte de soia
2 gălbenușuri
3 albușuri
Sare
100 gr de conopidă;
Apa pentru fiert conopida
100 gr de cașcaval foarte slab
2 roșii tomatine pentru servit
Măsline pentru servit
Desfaceți conopida ș în buchețele, puneți sa fiarbă în apă. După ce a a fiert o scurgem de apa și o pasam cu furculița
Puneți conopida pasata într-o formă unsă cu ulei.
Amestecați ouăle cu lapte, sare și piper. Turnați compoziția obținută peste legume.
Presărați cu cașcaval răzuit și introduceți forma în cuptorul preîncălzit până la 180°C pentru 40 de minute.
Lăsați omleta să se răcească, porționați-o și serviți.
Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!
Comentarii
Trimiteți un comentariu