Supa cu fidea si legume

Supele sunt ideale vara, dar și în zilele geroase de iarna . Te hidratează din plin, sunt uşoare şi foarte gustoase. Încearc-o pe cea cu legume şi fidea. Iată ce uşor se prepară!
Ingrediente:
2 cepe potrivite
2 morcovi, 
1 dovlecel,
1 rădăcină de păstârnac, 
2 cartofi, 
150 gr fidea, 
2,5 l apă, 
4 linguri de ulei, 
sare,  piper
Mod de preparare
Cureţi şi speli legumele. Tai cubuleţe morcovii, dovlecelul şi cartofii. Pui apa într-un vas, adaugi ceapa şi păstârnacul întregi, apoi morcovul tăiat cubuleţe. Laşi să fiarbă cu ulei şi puţină sare la foc mediu, până se înmoaie puţin legumele.
Scoţi ceapa şi păstârnacul din vas, adaugi dovlecelul, cartofii şi mai laşi la fiert 15 minute. Adaugi fideaua și pasta de tomate  în ultimele minute de fierbere. Pui sarea şi piperul după gust şi opreşti
focul.  Acoperi cu un capac.

Comentarii

Postări populare