Chifteluțe de pui cu conopida


Chiftele de conopida si pui...noua ne-au placut foarte mult aceste chiftelute, soțul meu a spus chiar ca sunt mai bune decat cele numai din carne....el care nu e prieten bun cu conopida,
Ingrediente
1 conopida (cam 1 kg a avut a mea)
250 gr piept de pui tocat
1 ceapa
2 oua
2 felii de paine inmuiate in lapte
sare, piper, marar verde tocat
pesmet
Pătrunjel
 Mod de preparare
Conopida o desfacem buchetele si o punem la fiert in apa cu putina sare cam 10 minute. Conopida fiarta o punem la scurs intr-o strecuratoare iar apoi o zdrobim.
Amestecam piureul de conopida cu ceapa fin tocata, pieptul de pui,ouale, painea inmuiata in lapte si stoarsa.
Condimentam dupa gust cu sare ,piper. Adaugam pătrunjel si mararultaiat marunt
Mie mi s-a parut cam moale compozitia asa ca am mai adaugat si 1 lingura  pesmet.
Cu mana umeda formam chiftelutele pe care le dam prin pesmet.
Punem o hârtie de copt in tava , punem chifteluțe.
Preîncălzim cuptor la 180 de grade și punem tava ,coacem pentru 25-30 de minute .
Poftă bună

Comentarii

Postări populare