Porc cu legume și tagliatele
Carnea de porc poate fi consumată ocazional, iar atunci când alegi să o pregătești, încearcă o rețetă simplă cu broccoli și usturoi, care au un gust delicios atunci când sunt gătite împreună.
Ingrediente
1 broccoli, desprins în buchețele
4 căței de usturoi, feliați
ulei
4 cotlete de porc
sare, după gust
piper, după gust
felii de lămâie, opțional
Tagliatele sau alte paste
Conopida
Apa
Morcov
1 lingura unt
Chifle
Mod de preparare
Spalam bine carne și o punem la fiert pentru 20 de minute
Punem broccoli, conopida și morcov in apă cu sare și le fierbem 10 minute.
Încălzești cuptorul la 220 de grade.
Așezi într-o tava de yena carnea putina apa , și lăsăm aproape 40 de minute apoi adaugam buchețelele de broccoli, conopida și morcov fiert alături de usturoi, puțin ulei, și le dai la cuptor, aproximativ 15 minute, până se rumenesc ușor. Condimentezi cu sare și piper. Între timp fierbem pastele și apoi le trecem printr un jet de apa rece și apoi le punem in tigaie cu puțin unt, amestecam bine .
Servim carnea alaturi de legume și paste , și chifla
Ingrediente
1 broccoli, desprins în buchețele
4 căței de usturoi, feliați
ulei
4 cotlete de porc
sare, după gust
piper, după gust
felii de lămâie, opțional
Tagliatele sau alte paste
Conopida
Apa
Morcov
1 lingura unt
Chifle
Mod de preparare
Spalam bine carne și o punem la fiert pentru 20 de minute
Punem broccoli, conopida și morcov in apă cu sare și le fierbem 10 minute.
Încălzești cuptorul la 220 de grade.
Așezi într-o tava de yena carnea putina apa , și lăsăm aproape 40 de minute apoi adaugam buchețelele de broccoli, conopida și morcov fiert alături de usturoi, puțin ulei, și le dai la cuptor, aproximativ 15 minute, până se rumenesc ușor. Condimentezi cu sare și piper. Între timp fierbem pastele și apoi le trecem printr un jet de apa rece și apoi le punem in tigaie cu puțin unt, amestecam bine .
Servim carnea alaturi de legume și paste , și chifla
Comentarii
Trimiteți un comentariu