Tăieței cu sos
Rețeta de paste cu sos roșii și busuioc pe care noi adorăm să o gătim este una extrem de gustoasă și se prepară ca la mama acasă… Încercați-o!
Ingrediente
100 gr paste
500 gr de roșii
1 linguriță oregano
3-5 căței de usturoi (după gust)
2 linguri ulei de măsline
Sare
Mod preparare
Se fierb mai întâi roșiile, aproximativ un minut, pentru a putea fi decojite mai ușor. După fierbere se toacă mărunt.
Într-o tigaie, se călește usturoiul în ulei de măsline. Se adaugă roșiile tocate mărunt și oregano peste usturoiul din tigaie. Se lasă pe foc până când scade compoziția. Se amestecă toată compoziția.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se adaugă pastele în tigaie și se lasă 2-3 minute împreună cu sosul.
La final, după gust, se poate adăuga un ardei iute tocat fin și puțin parmezan.
Comentarii
Trimiteți un comentariu