Omleta cu conopida
Cel mai bun mod de a începe ziua este să serviți o omletă delicioasă.
Ingrediente:
4 ouă
un sfert de linguriță de sare
un sfert de linguriță de piper
3 lingurițe de ulei de măsline
o cană de conopidă tocată mărunt
un sfert de cană de parmezan ras
un sfert de cană de pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Bateți ouăle într-un bol și adăugați sarea, piperul și o lingură de apă. Puneți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie și gătiți conopida timp de 3-4 minute, apoi transferați-o într-un bol. În aceeași tigaie, adăugați cele două lingurițe de ulei și turnați compoziția cu ou, amestecând ușor cu o spatulă. Se lasă pe foc timp de 2-3 minute, apoi se presară deasupra lor, conopida, parmezanul și pătrunjelul. Trageți de ambele capete ale omletei și acoperiți cu ele această compoziție. Se mai lasă la prăjit 2-3 minute.
Ingrediente:
4 ouă
un sfert de linguriță de sare
un sfert de linguriță de piper
3 lingurițe de ulei de măsline
o cană de conopidă tocată mărunt
un sfert de cană de parmezan ras
un sfert de cană de pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Bateți ouăle într-un bol și adăugați sarea, piperul și o lingură de apă. Puneți o lingură de ulei de măsline într-o tigaie și gătiți conopida timp de 3-4 minute, apoi transferați-o într-un bol. În aceeași tigaie, adăugați cele două lingurițe de ulei și turnați compoziția cu ou, amestecând ușor cu o spatulă. Se lasă pe foc timp de 2-3 minute, apoi se presară deasupra lor, conopida, parmezanul și pătrunjelul. Trageți de ambele capete ale omletei și acoperiți cu ele această compoziție. Se mai lasă la prăjit 2-3 minute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu