Brioșe cu cașcaval



Buna dimineața v a rămas cașcaval și brânză de la Crăciun sau Revelion sau alte sarbatori
Iată o variantă simplă şi delicioasă pentru ca tu să te bucuri de un aperitiv gustos. Prepară-ţi o tavă cu brioşe cu caşcaval şi serveşte-le calde sau rec
Ingrediente
250 gr făină
2 ouă
60 gr unt
220 gr iaurt
1 pliculeţ praf de copt
1 praf sare
50 gr caşcaval ras
100 gr telemea rasa
Mod de preparare
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade
Amesteci ouăle bătute cu iaurtul, cu telemeaua şi cu untul moale. Separat, combini ingredientele uscate: făina cernută, praful de copt şi sarea, apoi le omogenizezi în cele umede. Torni aluatul în forme tapetate, presari cascavak caşcaval. Dai la cuptorul încins aproximativ 20 de minute.
Poftă bună și sărbători fericite

Comentarii

Postări populare