Desert cu frisca si capsuni
Uite o rețetă ușoară pentru o zi de naștere chiar și pentru sărbători. Pentru că este ușor și foarte gustos, noi am făcut o pentru ziua de naștere a printului
Desert cu frișcă ,căpșuni și gem
Ingrediente
300-400 gr căpșuni
250 gr brânză proaspătă de vaci
100 gr zahăr pudră
zeama de la jumătate de lămâie
250 gr smântână pentru frişcă păstrată la frigider
1 pachet întăritor de frişcă
1 borcan gem de căpșuni
Mod de preparare
Brânza proaspătă se pasează şi se amestecă cu zahărul pudră, zeama de lămâie şi jumătate din căpșuni pasate. Se mixează sau se amestecă energic până se topeşte tot zahărul.
Se bate smântâna cu întăritorul pentru frişcă, apoi se separă jumătate şi se păstrează la rece pentru ornat, iar cealaltă jumătate se înglobează în crema de brânză. Se pune la frigider 1-2 ore.
Crema se serveşte în cupe transparente , punem crema , gem de căpșuni crema se ornează cu restul de frişcă şi fructe.
Poftă bună și sărbători fericite vă doresc
Comentarii
Trimiteți un comentariu