Chifteluțe din conopida
Este reteta care ne a dat o una dintre membrele grupul nostru Eva , se poate face și cu broccoli sau amestec
Mi au plăcut cum arătau un platou și am făcut și eu și de aceea va scriu rețetă
Ingrediente
1 conopida medie
1 cățel de usturoi
1 ceapa
Mărar
Pătrunjel
Menta
1 cana de brânză rasă ( cana de ceai)
2 oua
Faina care creste singura
Sare
Piper
Apa
Ulei pentru prăjit
Mod de preparare
Spălăm bine conopida și rupem buchetele. Punem să fiarbă în apă cu sare.
După ce este fiarta o punem în bol și o pasam cu furculița.
Eu am pus ceapa, usturoi, mărar, menta și pătrunjel in blender și le am amestecat ( Eva le a taiat mărunt), am pus peste conopida, am pus un pic de sare și piper, ouăle și faina și am amestecat bine. Punem puțin ulei in tigaie tefal
Cu o lingura luam din compoziție și punem in tigaie . Lăsăm să se prăjească pe ambele părți. Le scoatem Intr o farfurie in care am pus hârtie de bucătărie.
Mulțumim pentru reteta
Poftă bună
Comentarii
Trimiteți un comentariu