Sparanghel îmbrăcat in bacon
Buna dimineața oameni dragi
Crăciun fericit tuturor
Un aperitiv delicios.Trebuie neaparat gustat baconul inainte de a adauga sare peste el. Este deja sarat si probabil nu ar mai trebui sare.
Ingrediente
15 bucati sparanghel verde
15 felii bacon
15 gr unt
1/5 lingurita zahar
1 felie de lamaie
ulei de masline
piper
sare.( Gustați înainte și dacă mai trebuie puneți)
Apa pentru sparanghel
Mod de preparare
Curatam sparanghelul si il spalam bine. Il punem apoi la fiert in apa clocotita maxim 3-4 minute impreuna cu zaharul, untul si felia de lamaie.
Dupa ce il scoatem din oala, il lasam un pic sa se raceasca apoi invelim fiecare bucata intr-o feliuta de bacon.
Asezam in tava si piperam. Cine mai doreste si sare, poate adauga un pic.
Stropim cu ulei de masline si dam in cuptorul preincalzit la 200C pana se rumeneste asa cum dorim.
Noua ne-a placut tare mult! Absolut delicios! Daca gasiti sparanghel in piata, sa nu-l ocoliti!
Comentarii
Trimiteți un comentariu